Entertainment bijboeken

Top2000 Quiz Café

Met trots presenteren we ons meest recente concept: Het Top2000 Quiz Café!

Tijdens een avondvullende show nemen onze presentatoren de licht- en geluidsinstallatie over en zullen zij er zorg voor dragen dat het dak er af gaat!

Het Top2000 Quiz Café is een perfecte combinatie van alles: het entertainen van een enthousiast publiek, het delen van kennis op een creatieve en humoristische manier en quizzen. Dit alles aangevuld met volop muziek uit de Top2000. Reken op de grootste meezingers, de gaafste gitaarsolo’s en de lekkerste dance hits allertijden

Ook uitermate geschikt als bedrijfsfeest.

Prijs 650,-

Pubquiz by WizziQ

Een WIZZIQ Pubquiz is een gezellige avond quiz! Teams kunnen deelnemen in samenstellingen van 2-5 personen. Er worden 7 ronden van 10 vragen op de deelnemers afgevuurd. De WIZZIQ quiz duurt 2 – 2,5 uur, maar kan naar wens aangepast worden. Zo kan er van een normale pubquiz ook een bedrijfsquiz op maat gemaakt worden, al dan niet met gepersonaliseerde vragen.

We bieden ook verschillende themaquizzen aan. Denk hierbij aan de jaren ’90, film of voetbal. De pubquiz of algemene kennis quiz wordt wekelijks in elkaar gezet en behandelt vooral de popcultuur en actualiteiten. Verwacht dus veel vragen over film, muziek, games, sport, topografie en nieuws van nu. Leuke, hippe vragen, gegoten in een modern interactief quizjasje.

Vaste bouwstenen van de quiz zijn de fotoronde, de muziekronde en algemene kennisronden met beeld- en geluidsfragmenten. Ook de unieke collage vragen zullen meerdere keren per quiz voorbij komen. Hierbij wordt samenwerken door te puzzelen en kennis te delen echt op de proef gesteld!

De quiz onderscheidt zich vooral op twee gebieden. Ten eerste de uitstraling: qua vormgeving is het een strak geheel, dat klasse en kundigheid uitstraalt. Quizzen worden ondersteund door veel video- en audio fragmenten, iets dat de uitstraling ten goede komt en het geheel een speels en informeel karakter geeft! Ten tweede is het inhoudelijk een quiz die meer dan andere quizzen alle leeftijden aanspreekt (16+).

Tot 50 personen: 600,-

50 personen of meer 12,- p.p.